Over ons

Cunado b.v. is in 2006 opgericht en heeft zijn sporen binnen de Nederlandse binnenvaart sector reeds verdient.

De vloot van Cunado B.V. bestaat uit diverse schepen en duwsleepboten. Wij zetten ons in voor het leveren van kwaliteit en denken mee in praktische oplossingen. Dit doen wij met onze moderne vloot en gemotiveerde bemanning. Waar uw mogelijkheden lijken te eindigen, gaan wij verder. Wij richten ons al jaren op het verzorgen van totaal- en speciaaltransporten over de Europese waterwegen.

Graag bespreken wij vrijblijvend de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek bij u op locatie. Daarnaast bent u altijd welkom bij ons op kantoor in Zwijndrecht of voor een bezoek aan boord van onze schepen.

Veiligheid en kwaliteit hebben onze eerste prioriteit. Samen met onze QHSE-partner Transafe BV monitoren wij onze processen en passen wij deze aan indien nodig. Jaarlijks worden audits uitgevoerd op de schepen zodat wordt voldaan aan geldende wet- en regelgeving en best practices. Er wordt gewerkt volgens ons eigen Safety Management System en de schepen zijn voorzien van een Planned Maintenance System. Daarnaast zijn onze bekwame medewerkers in het bezit van alle diploma’s en certificaten om het transport op veilige en verantwoorde wijze uit te voeren.